Luftrensende planter i den levende oktober måned

At leve grønt spiller en vigtig rolle i boligmåneden oktober, og det er der masser af grunde til. Planter giver ilt, er dekorative, skaber stemning, forbedrer akustikken og virker beroligende. Ønsker du et sundere indeklima, så vælg luftrensende stueplanter. De frigiver ikke kun ilt, men filtrerer også usynlige, skadelige stoffer fra luften. Air So Pure er en samling af stærke indendørs planter med fremragende luftrensende egenskaber. Testet og bevist af Fytagoras Science, et uafhængigt videnskabeligt forskningsfirma.

Sundhed
Om efteråret og vinteren er de fleste hjem og kontorer ikke ordentligt ventilerede. Som et resultat forbliver mange usynlige, skadelige stoffer flydende i det indre. Denne luftforurening kommer fra for eksempel møbler, elektriske apparater og gardiner. I kombination med tør luft i huset kan der opstå plager som brændende øjne, hovedpine og irriterede slimhinder i hals og næse. Luftrensende stueplanter fra Air So Pure giver en hjælpende hånd. Disse giver ikke kun renere luft, men forbedrer også den relative luftfugtighed. Forskning viser også, at planter har en beroligende og afstressende effekt. Jo flere planter, jo større effekt.

Fra hulplante til drageblodstræ
Efter alle de sunde egenskaber vil du næsten glemme, at Air So Pure planter også skaber atmosfære og har en høj dekorativ værdi. Planterne varierer i bladform, bladfarve, vækstmetode og størrelse. Som et resultat er der en sund plante til enhver interiørstil og smag. Samlingen indeholder skeplanten (Spathiphyllum), krøllet bregne (Nephrolepis), blåbregne (Phlebodium), guldpalme (Areca), græslilje (Chlorophytum), redebregne (Asplenium), hulplante (Monstera), påfugleplante (Calathea). ), vedbend (Hedera), drageblodstræ (Dracaena) og Hollywood-palmen (Kentia).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *